Uso de ingredientes no convencionales en la formulacion de alimentos para peces



Document title: Uso de ingredientes no convencionales en la formulacion de alimentos para peces
Journal: Acuavisión
Database: PERIÓDICA
System number: 000109053
Authors:
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 3
Number: 14
Pages: 35-37
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Peces,
Reproducción y desarrollo,
Química de alimentos,
Cultivo,
Proteínas,
Alimentos no convencionales,
Dietas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fish,
Reproduction and development,
Food chemistry,
Culture,
Proteins,
Nonconventional food,
Diets
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).