Uso de diferentes graus de moagem dos ingredientes em dietas para a tilapia-do-Nilo (Oreochromis niloticus L.) na fase de crescimento



Document title: Uso de diferentes graus de moagem dos ingredientes em dietas para a tilapia-do-Nilo (Oreochromis niloticus L.) na fase de crescimento
Journal: Acta scientiarum
Database: PERIÓDICA
System number: 000157807
ISSN: 1415-6814
Authors: 1



Institutions: 1Universidade Estadual de Maringa, Departamento de Biologia, Maringa, Parana. Brasil
2Universidade Estadual de Maringa, Departamento de Zootecnia, Maringa, Parana. Brasil
Year:
Season: Sep
Volumen: 21
Number: 3
Pages: 733-737
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Peces,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Experimentos de alimentación,
Molienda,
Crecimiento,
Tamaño de grano,
Oreochromis niloticus
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Fish,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Feeding experiments,
Milling,
Growth,
Grain size,
Oreochromis niloticus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).