Pudrición del fruto de pepino y su control con extractos vegetales



Document title: Pudrición del fruto de pepino y su control con extractos vegetales
Journal: Acta mexicana de ciencia y tecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000143261
ISSN: 0567-7785
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 12
Number: 42
Pages: 87-94
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Hortalizas,
Pepino,
Pudrición,
Extractos vegetales,
Valles Centrales,
Oaxaca,
México
Keyword: Agricultural sciences,
Vegetables,
Cucumber,
Fruit rot,
Plant extracts,
Central Valleys,
Oaxaca,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).