Endulzantes de origen vegetal. I. Taumatina, monellina, miraculina, glicirricina, esteviosido y hernandulcina



Document title: Endulzantes de origen vegetal. I. Taumatina, monellina, miraculina, glicirricina, esteviosido y hernandulcina
Journal: Acta farmacéutica bonaerense
Database: PERIÓDICA
System number: 000099456
ISSN: 0326-2383
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de La Plata, Facultad de Ciencias Exactas, La Plata, Buenos Aires. Argentina
2Universidad Nacional de La Plata, Facultad de Ciencias Naturales, La Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 117-129
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, analítico
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Farmacología,
Edulcorantes,
Lista de especies,
Taumatina,
Monellina,
Miraculina,
Glicirrina,
Esteviosido,
Hernandulcina
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Pharmacology,
Sweetening agents,
Species checklist,
Thaumatin,
Miraculin,
Monelin,
Glycyrrhizin,
Stevioside,
Hernandulcin
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).