Purificacion y aprovechamiento de alpechin y vinaza de destileria por via microbiana



Document title: Purificacion y aprovechamiento de alpechin y vinaza de destileria por via microbiana
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000083474
ISSN: 0001-5504
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Fac Farmacia Bioquimica, Dep Tecnologia Farmaceutica, Buenos Aires. Argentina
Year:
Volumen: 35
Number: 1
Pages: 63-66
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Bacterias,
Hongos,
Alpechin,
Vinaza-destileria,
Candida,
Saccharomycopsis,
DBO
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Food chemistry,
Bacteria,
Fungi,
Olive black water,
Distillery slops,
Candida,
Saccharomycopsis,
Bod
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).