Mejoramiento tecnológico de la producción de cachirí: bebida fermentada de yuca (Manihot esculenta Grantz) de origen indígena



Document title: Mejoramiento tecnológico de la producción de cachirí: bebida fermentada de yuca (Manihot esculenta Grantz) de origen indígena
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000089796
ISSN: 0001-5504
Authors: 1

Institutions: 1Fundación CIEPE, San Felipe, Yaracuy. Venezuela
Year:
Volumen: 37
Number: 3
Pages: 318-324
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología,
Ciencia y tecnología
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Angiospermas,
Tecnología,
Cachiri,
Manihot esculenta,
Yuca,
Bebidas,
Fermentación,
Euphorbiaceae
Keyword: Chemistry,
Biology,
Science and technology,
Fermentation,
Food chemistry,
Angiosperms,
Technology,
Cachiri,
Manihot esculenta,
Cassava,
Beverages,
Euphorbiaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).