Incorporación de fracciones de almidón primario y secundario de Canavalia ensiformis L. y Phaseolus lunatus L. en galletas



Document title: Incorporación de fracciones de almidón primario y secundario de Canavalia ensiformis L. y Phaseolus lunatus L. en galletas
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000214198
ISSN: 0001-5504
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma de Yucatán, Facultad de Ingeniería Química, Mérida, Yucatán. México
Year:
Volumen: 54
Number: 2
Pages: 138-147
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Galletas,
Almidón,
Fibra dietética,
Canavalia ensiformis,
Phaseolus lunatus
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cookies,
Starch,
Dietary fiber,
Canavalia ensiformis,
Phaseolus lunatus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).