Functional properties of corn, banana and potato starch blends



Document title: Functional properties of corn, banana and potato starch blends
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000180459
ISSN: 0001-5504
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
2Instituto Tecnológico de Acapulco, Acapulco, Guerrero. México
3Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Irapuato, Guanajuato. México
Year:
Volumen: 52
Number: 1
Pages: 62-67
Country: Venezuela
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Almidón,
Propiedades funcionales,
Pastas,
Mezclas de almidón,
Maíz,
Plátano,
Papa
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Starch,
Functional properties,
Pastes,
Starch blends,
Corn,
Banana,
Potato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).