Acetylation and characterization of banana (Musa paradisiaca) starch



Document title: Acetylation and characterization of banana (Musa paradisiaca) starch
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174332
ISSN: 0001-5504
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Tecnológico de Acapulco, Acapulco, Guerrero. México
2Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
3Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Irapuato, Guanajuato. México
Year:
Volumen: 52
Number: 3
Pages: 143-149
Country: Venezuela
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fitoquímica,
Frutales,
Plátano,
Musa paradisiaca,
Almidón
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Phytochemistry,
Fruit trees,
Banana,
Musa paradisiaca,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).