Frescura y organolepsia de los productos de la pesca. Iii besugo (pagrus pagrus) capturado con red de arrastre y nasa



Document title: Frescura y organolepsia de los productos de la pesca. Iii besugo (pagrus pagrus) capturado con red de arrastre y nasa
Journal: Acta bioquímica clínica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000051949
ISSN: 0325-2957
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Mar del Plata, Fac Ciencias Exactas Naturales, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Sep
Volumen: 16
Number: 3
Pages: 435-452
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Divulgación, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Biología acuática,
Reproducción y desarrollo,
Captura,
Organolepsis,
Pagrus pagrus,
Pesca
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Aquatic biology,
Reproduction and development,
Capture,
Fishing,
Organolepsis,
Pagrus pagrus,
Fisheries
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).