Seguridad sanitaria y elaboración de productos cárnicos tratados por calor



Document title: Seguridad sanitaria y elaboración de productos cárnicos tratados por calor
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000211831
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Barcelona, Observatorio de Seguridad Alimentaria, Barcelona. España
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 18
Number: 5
Pages: 8-19
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Productos cárnicos,
Seguridad sanitaria,
Tratamiento térmico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat products,
Health security,
Temperature treatment
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).