Reaprovechamiento integral del salvado de arroz: Estabilización por extrusión y modificación del pH y contenido de humedad



Document title: Reaprovechamiento integral del salvado de arroz: Estabilización por extrusión y modificación del pH y contenido de humedad
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000258934
ISSN: 0187-7658
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
2Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 28
Number: 6
Pages: 24-31
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Salvado de arroz,
Extrusión,
Acidos grasos,
Enzimas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Rice bran,
Extrusion,
Fatty acids,
Enzymes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).