Extracto de romero: El manejo natural de la oxidación



Document title: Extracto de romero: El manejo natural de la oxidación
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000258937
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Nutrer S.A. de C.V, Naucalpan, Estado de México. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 28
Number: 6
Pages: 40-42
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Romero,
Rosmarinus officinalis,
Extractos,
Antioxidantes,
Oxidación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Pilgrims,
Rosmarinus officinalis,
Extracts,
Antioxidants,
Oxidation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).