Influencia de la cristalinidad y el contenido de amilosa del grano de arroz sobre sus propiedades mecanicas



Document title: Influencia de la cristalinidad y el contenido de amilosa del grano de arroz sobre sus propiedades mecanicas
Journal: Ciencia y técnica en la agricultura. Arroz
Database: PERIÓDICA
System number: 000039418
ISSN: 0138-8787
Authors: 1



Institutions: 1Ministerio de la Agricultura, Estación Central de Investigación del Arroz, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 23-38
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Amilosa,
Arroz,
Cristalinidad,
Características físicas,
Propiedades mecánicas
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Amylose,
Crystallinity,
Mechanical properties,
Physical characteristics,
Rice
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).