La produccion de macarela salada en salmuera : una guia practica para productores



Document title: La produccion de macarela salada en salmuera : una guia practica para productores
Journal: Boletín científico y técnico - Instituto Nacional de Pesca (Guayaquil)
Database: PERIÓDICA
System number: 000088611
ISSN: 0374-6097
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Pesca, Guayaquil, Guayas. Ecuador
Year:
Volumen: 8
Number: 8
Pages: 19-29
Country: Ecuador
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Economía,
Química
Keyword: Pesca,
Comercio nacional,
Química de alimentos,
Ecuador,
Pescado,
Producción,
Salmuera,
Macarela,
Salado
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Economics,
Chemistry,
Fisheries,
Domestic trade,
Food chemistry,
Ecuador,
Fish,
Production,
Brine,
Mackerel,
Salt
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).