Cambios en la composicion de pequenos pescados pelagicos salados en salmuera durante su produccion y almacenamiento



Document title: Cambios en la composicion de pequenos pescados pelagicos salados en salmuera durante su produccion y almacenamiento
Journal: Boletín científico y técnico - Instituto Nacional de Pesca (Guayaquil)
Database: PERIÓDICA
System number: 000088612
ISSN: 0374-6097
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Pesca, Guayaquil, Guayas. Ecuador
Year:
Volumen: 8
Number: 8
Pages: 31-44
Country: Ecuador
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Pesca,
Pescado,
Salmuera,
Producción,
Almacenamiento,
Composición química,
Salado
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Fisheries,
Fish,
Brine,
Production,
Storage,
Chemical composition,
Salt
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).