Nutrient enrichment of cassava peels using a mixed culture of Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus spp solid media fermentation techniques



Título del documento: Nutrient enrichment of cassava peels using a mixed culture of Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus spp solid media fermentation techniques
Revue: Electronic journal of biotechnology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000260382
ISSN: 0717-3458
Autores: 1
Instituciones: 1Federal University of Technology, Biochemistry Department, Akure, Ondo. Nigeria
Año:
Periodo: Ene
Volumen: 9
Número: 1
País: Chile
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental, aplicado
Disciplinas: Química
Palabras clave: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Biotecnología,
Yuca,
Enriquecimiento protéico,
Saccharomyces cerevisiae,
Lactobacillus delbruckii,
Lactobacillus coryneformis
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Cassava,
Protein enrichment,
Saccharomyces cerevisiae,
Lactobacillus delbruckii,
Lactobacillus coryneformis
Texte intégral: Texto completo (Ver HTML)