Revista: | Brazilian journal of chemical engineering |
Base de datos: | PERIÓDICA |
Número de sistema: | 000308648 |
ISSN: | 0104-6632 |
Autores: | Salomao, G.L1 Martins, J.C Alonso, V Borzani, W1 |
Instituciones: | 1Instituto Maua de Tecnologia, Sao Caetano do Sul, Sao Paulo. Brasil |
Año: | 1999 |
Periodo: | Mar |
Volumen: | 16 |
Número: | 1 |
Paginación: | 101-102 |
País: | Brasil |
Idioma: | Inglés |
Tipo de documento: | Artículo |
Enfoque: | Experimental, aplicado |
Resumen en inglés | When the moisture content of the fermenting medium significantly decreases during laboratory-scale solid-state fermentation tests, the quantity of water to be periodically added to the medium in order to control its moisture content may be evaluated from the water evaporation rate of the non-inoculated medium |
Disciplinas: | Química |
Palabras clave: | Fermentaciones, Fermentación en sustrato sólido, Humedad, Medios de cultivo, Rhizopus oryzae |
Keyword: | Chemistry, Fermentation, Solid state fermentation, Moisture, Culture media, Rhizopus oryzae |
Texto completo: | Texto completo (Ver HTML) |