Efeito do permanganato de potassio, do oxido de calcio e do envoltorio de politileno na conservacao de abacate



Título del documento: Efeito do permanganato de potassio, do oxido de calcio e do envoltorio de politileno na conservacao de abacate
Revista: Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000121439
ISSN: 0366-0281
Autores:
Año:
Periodo: Oct-Dic
Volumen: 21
Número: 4
Paginación: 511-526
País: Brasil
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental
Disciplinas: Química,
Biología
Palabras clave: Química de alimentos,
Química inorgánica,
Angiospermas,
Potasio-permanganato,
Oxido de calcio,
Polietileno,
Aguacate,
Almacenamiento,
Envasado,
Lauraceae
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Inorganic chemistry,
Angiosperms,
Potassium permanganate,
Calcium oxide,
Polyethylene,
Avocado,
Storage,
Packing,
Lauraceae
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