Digestibilidad in situ del rastrojo de maiz inoculado con actinomicetos



Document title: Digestibilidad in situ del rastrojo de maiz inoculado con actinomicetos
Journal: Ubamari
Database: PERIÓDICA
System number: 000021980
ISSN: 0185-4518
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Durango. México
2Universidad Juárez del Estado de Durango, Durango. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 12
Number: 35
Pages: 71-78
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Química de alimentos,
Maíz,
Actinomycetes,
Digestibilidad
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Food chemistry,
Corn,
Digestibility,
Actinomycetes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).