Caracterización de dos tipos de suero obtenido durante la elaboración de queso y requesón



Document title: Caracterización de dos tipos de suero obtenido durante la elaboración de queso y requesón
Journal: Ubamari
Database: PERIÓDICA
System number: 000228089
ISSN: 0185-4518
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Tecnológico de Durango, Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Durango. México
Year:
Season: Abr
Volumen: 14
Number: 40
Pages: 40-50
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Suero de leche,
Caracterización química,
Queso
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk whey,
Chemical characterization,
Cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).