Incidencia del estado de madurez sobre el contenido de acido tanico en el grano de sorgo



Document title: Incidencia del estado de madurez sobre el contenido de acido tanico en el grano de sorgo
Journal: Turrialba
Database: PERIÓDICA
System number: 000069188
ISSN: 0041-4360
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de La Pampa, Facultad de Agronomía, Santa Rosa, La Pampa. Argentina
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 35
Number: 2
Pages: 127-129
Country: Costa Rica
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitopatología,
Fitotecnia,
Gramíneas,
Fisiología vegetal,
Argentina,
Madurez,
Acido tánico,
Sorgo,
Granos,
Sorghum
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Gramineae,
Phytopathology,
Plant physiology,
Argentina,
Maturity,
Tannic acid,
Sorghum,
Grains
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).