Analisis de los constituyentes volatiles presentes en el jugo y nectar de toronja elaborados en el combinado citricola isla de la juventud



Document title: Analisis de los constituyentes volatiles presentes en el jugo y nectar de toronja elaborados en el combinado citricola isla de la juventud
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000015721
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 5
Number: 4
Pages: 129-137
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Jugos,
Néctar,
Toronja
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Juices,
Nectar,
Grapefruit
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).