Journal: | Tecnología, ciencia, educación |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000261067 |
ISSN: | 0186-6036 |
Authors: | Ramírez Cruz, Miguel Angel1 García Gómez, Rolando Salvador Flores Argüello, Idalia Gálvez Mariscal, Amanda Durán de Bazúa, Carmen |
Institutions: | 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México |
Year: | 2003 |
Season: | Ene-Jun |
Volumen: | 18 |
Number: | 1 |
Pages: | 32-39 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Biotecnología, Carotenoides, Camarón, Enzimas quitinolíticas, Serratia marcescens, Astaxantina |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Carotenoids, Shrimp, Chitinolytic enzymes, Serratia marcescens, Astaxanthin |
Document request | |