Valor de energía metabolizable de harina de carne, gallinaza, pasta de girasol y pasta de ajonjolí para el pollo



Document title: Valor de energía metabolizable de harina de carne, gallinaza, pasta de girasol y pasta de ajonjolí para el pollo
Journal: Técnica pecuaria en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000119093
Authors: 1
Institutions: 1Secretaría de Agricultura y Recursos Hidráulicos, Instituto Nacional de Investigaciones Pecuarias, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 28
Pages: 24-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Medicina veterinaria,
Nutrición animal,
Ajonjolí,
Dietas,
Gallinaza,
Girasol,
Pollos
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Veterinary medicine,
Diets,
Poultry litter,
Sesame,
Sunflower
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).