Mejoramiento del valor nutritivo de la yuca (manihot esculenta) mediante procesos térmicos. I. Yucarea



Document title: Mejoramiento del valor nutritivo de la yuca (manihot esculenta) mediante procesos térmicos. I. Yucarea
Journal: Técnica pecuaria en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000113532
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, México, Distrito Federal. México
2Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Tlaxcala. México
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 29
Number: 3
Pages: 117-126
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Agrociencias
Keyword: Nutrición animal,
Ovinos y caprinos,
Hortalizas,
Yuca,
Valor nutritivo,
Temperatura,
Urea,
Ovinos
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Agricultural sciences,
Animal nutrition,
Sheep and goats,
Vegetables,
Cassava,
Nutritive value,
Temperature,
Urea,
Ovines
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).