Salud Pública de México (3545 documentos)


521.-
522.-
523.-
524.-
525.-
526.-
Candiduria: impacto ecológico de los antibióticos
García Agudo, Lidia1; Tenías Burillo, José María2; Carranza González, Rafael3; Rodríguez Iglesias, Manuel4
1Molde Sykehus, Helse Møre og Romsdal, Molde Sykehus. Noruega; 2Hospital Padre Jofré, Servicio de Medicina Preventiva, Valencia. España; 3Hospital General La Mancha-Centro, Laboratorio de Microbiología, Alcázar de San Juan, Ciudad Real. España; 4Hospital Universitario Puerta del Mar, Servicio de Microbiología, Cádiz. España
[Salud Pública de México, México, 2018 Vol. 60 Num. 3 May-Jun, ]

   
527.-
528.-
529.-
Conocimiento y uso del etiquetado nutrimental de alimentos y bebidas industrializados en México
Tolentino Mayo, Lizbeth1; Rincón Gallardo Patiño, Sofía2; Bahena Espina, Liliana1; Ríos, Víctor3; Barquera, Simón1
1Instituto Nacional de Salud Pública, Centro de Investigación en Nutrición y Salud, Cuernavaca, Morelos. México; 2Virginia Tech, Human Nutrition Food and Exercise Department, Blacksburg, Virginia. Estados Unidos de América; 3Universidad Autónoma Metropolitana, Xochimilco, Ciudad de México. México
[Salud Pública de México, México, 2018 Vol. 60 Num. 3 May-Jun, ]

   
530.-
531.-
Effects of combined exercise training on obesity-related and hematological factors in college students
Yoon, Jin-Ho1; So, Wi-Young2
1Far East University, Department of Sport and Leisure Studies, Chungbuk. Corea del Sur; 2Korea National University of Transportation, College of Humanities and Arts, Chungju-si, North Chungcheong. Corea del Sur
[Salud Pública de México, México, 2018 Vol. 60 Num. 3 May-Jun, ]

   
532.-
Effects of different fluid replacements following dehydration on circulating lactate levels
Roh, Hee-Tae1; So, Wi-Young2
1Dong-A University, College of Arts and Physical Education, Busan. Corea del Sur; 2Korea National University of Transportation, College of Humanities and Arts, Chungju-si, North Chungcheong. Corea del Sur
[Salud Pública de México, México, 2018 Vol. 60 Num. 3 May-Jun, ]

   
533.-
534.-
535.-
536.-
537.-
   
538.-
539.-
Prevalence of anemia and consumption of iron-rich food groups in Mexican children and adolescents: Ensanut MC 2016
Cruz Góngora, Vanessa de la1; Villalpando, Salvador2; Shamah Levy, Teresa1
1Instituto Nacional de Salud Pública, Centro de Investigación en Evaluación y Encuestas, Cuernavaca, Morelos. México; 2Instituto Nacional de Salud Pública, Centro de Investigación en Nutrición y Salud, Cuernavaca, Morelos. México
[Salud Pública de México, México, 2018 Vol. 60 Num. 3 May-Jun, ]

   
540.-