Efecto de dosis de Fe, Cu, Mn, Zn, B y Mo en el contenido de azúcares reductores y totales y en la calidad de fritado en papa criolla (Solanum phureja)



Document title: Efecto de dosis de Fe, Cu, Mn, Zn, B y Mo en el contenido de azúcares reductores y totales y en la calidad de fritado en papa criolla (Solanum phureja)
Journal: Revista UDCA. Actualidad & divulgación científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000368431
ISSN: 0123-4226
Authors: 1
1
1
1
Institutions: 1Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, Facultad de Agronomía, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 11
Number: 2
Pages: 163-173
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Hortalizas,
Nutrición mineral,
Calidad del fruto,
Micronutrientes,
Papa,
Solanum phureja,
Solanaceae
Keyword: Agricultural sciences,
Vegetables,
Mineral nutrition,
Fruit quality,
Micronutrients,
Potato,
Solanum phureja,
Solanaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).