Análisis bromatológico en frutos de tomate (Lycopersicon esculentum Mill) afectados por salinidad por NaCl



Document title: Análisis bromatológico en frutos de tomate (Lycopersicon esculentum Mill) afectados por salinidad por NaCl
Journal: Revista UDCA. Actualidad & divulgación científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000368468
ISSN: 0123-4226
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Tunja, Boyacá. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 10
Number: 2
Pages: 95-104
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Hortalizas,
Fisiología vegetal,
Estrés osmótico,
Calidad del fruto,
Análisis bromatológico,
Tomate,
Lycopersicon esculentum
Keyword: Agricultural sciences,
Vegetables,
Plant physiology,
Osmotic stress,
Fruit quality,
Bromatological analysis,
Tomato,
Lycopersicon esculentum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).