La variedad de alimentos disponibles en el hogar. Metodología para identificar vulnerabilidad a la inseguridad alimentaria y nutricional en hogares campesinos



Document title: La variedad de alimentos disponibles en el hogar. Metodología para identificar vulnerabilidad a la inseguridad alimentaria y nutricional en hogares campesinos
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000214717
ISSN: 1870-0160
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Antioquia, Escuela de Nutrición y Dietética, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 4
Number: 4
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Seguridad alimentaria,
Campesinos,
Colombia,
Alimentación,
Pobreza
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Food safety,
Peasants,
Colombia,
Feeding,
Poverty
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).