Evaluación in vitro del hongo comestible Pleurotus eryngii: efecto de diferentes suplementos orgánicos en el crecimiento micelial y producción de cuerpos fructíferos



Document title: Evaluación in vitro del hongo comestible Pleurotus eryngii: efecto de diferentes suplementos orgánicos en el crecimiento micelial y producción de cuerpos fructíferos
Journal: Revista mexicana de micología
Database: PERIÓDICA
System number: 000242780
ISSN: 0187-3180
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Ecología, A.C, Jalapa, Veracruz. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 21
Pages: 77-84
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Biología,
Agrociencias
Keyword: Hongos,
Fitotecnia,
Cultivo de hongos,
Hongos comestibles,
Sustratos experimentales,
Pleurotus eryngii
Keyword: Biology,
Agricultural sciences,
Fungi,
Crop husbandry,
Mushroom culture,
Edible mushrooms,
Experimental substrates,
Pleurotus eryngii
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).