Obtención y evaluación del extracto de levadura de Saccharomyces cerevisiae



Document title: Obtención y evaluación del extracto de levadura de Saccharomyces cerevisiae
Journal: Revista latinoamericana de microbiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000182737
ISSN: 0034-9771
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Biopreparados, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 41
Number: 4
Pages: 285-290
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina
Keyword: Microbiología,
Saccharomyces cerevisiae,
Levaduras,
Hidrólisis,
Medios de cultivo
Keyword: Medicine,
Microbiology,
Saccharomyces cerevisiae,
Yeast,
Hydrolysis,
Culture media
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).