Análisis de antocianinas en maíces de grano azul y rojo provenientes de cuatro razas



Document title: Análisis de antocianinas en maíces de grano azul y rojo provenientes de cuatro razas
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000160518
ISSN: 0187-7380
Authors: 1



Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma de Querétaro, Facultad de Ingeniería, Querétaro. México
3Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 22
Number: 2
Pages: 161-174
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Bioquímica,
Gramíneas,
Zea mays,
Maíz,
Antocianinas
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biochemistry,
Gramineae,
Zea mays,
Corn,
Anthocyanins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).