Evaluación de pigmentos y peroxidasas en algunas etapas del desarrollo del fruto de piña



Document title: Evaluación de pigmentos y peroxidasas en algunas etapas del desarrollo del fruto de piña
Journal: Revista del Jardín Botánico Nacional
Database: PERIÓDICA
System number: 000037005
ISSN: 0253-5696
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de La Habana, Jardín Botánico Nacional, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 2
Number: 3
Pages: 117-142
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Calidad,
Maduración,
Peroxidasa,
Pigmentos,
Piña
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Ananas,
Quality,
Peroxydases,
Pigments,
Pineapple
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).