Sensibilidade a antimicrobianos por salmonella isolados de farinhas de origem animal utilizados no preparo de racoes



Document title: Sensibilidade a antimicrobianos por salmonella isolados de farinhas de origem animal utilizados no preparo de racoes
Journal: Revista de microbiologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000062781
ISSN: 0001-3714
Authors: 1



Institutions: 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Fac Ciencias Agronomicas Veterinaria, Dep Patologia Veterinaria, Jaboticabal, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 56-60
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química,
Medicina
Keyword: Bacterias,
Química farmacéutica,
Microbiología,
Nutrición animal,
Brasil,
Salmonella,
Antibióticos,
Resistencia,
Piensos
Keyword: Biology,
Chemistry,
Medicine,
Bacteria,
Medicinal chemistry,
Microbiology,
Brazil,
Salmonella,
Antibiotics,
Resistance,
Feedstuff,
Animal nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).