La pérdida de la memoria durante el proceso de envejecimiento puede prevenirse mediante los antioxidantes de la dieta



Document title: La pérdida de la memoria durante el proceso de envejecimiento puede prevenirse mediante los antioxidantes de la dieta
Journal: Revista de la Universidad del Valle de Atemajac
Database: CLASE
System number: 000345458
ISSN: 0187-5981
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Valle de Atemajac, Escuela de Nutrición, Zamora, Michoacán. México
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 22
Number: 62
Pages: 45-49
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Memoria,
Pérdida de la memoria,
Envejecimiento,
Antioxidantes,
Dieta,
Sistema nervioso central,
Prevención
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).