Diseño y validación de un producto horneado a base de soya y trigo para el consumo humano



Document title: Diseño y validación de un producto horneado a base de soya y trigo para el consumo humano
Journal: Revista de la Universidad del Valle de Atemajac
Database: CLASE
System number: 000260953
ISSN: 0187-5981
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Valle de Atemajac, Departamento de Nutrición, Guadalajara, Jalisco. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 20
Number: 54
Pages: 57-63
Country: México
Language: Español
Document type: Ensayo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Desnutrición,
Soya,
Trigo,
Proteínas
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).