Analisis de los componentes volatiles del aroma de naranja dulce presente en el condensado acuoso de la concentracion del jugo. Ii. Separacion quimica de los componentes



Document title: Analisis de los componentes volatiles del aroma de naranja dulce presente en el condensado acuoso de la concentracion del jugo. Ii. Separacion quimica de los componentes
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040763
ISSN: 0252-0525
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Quimica Organica, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 13
Number: 2
Pages: 159-169
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Aroma,
Citrus sinensis,
Cromatografía,
Espectrometría,
Naranja-jugo,
Rutaceae
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Aroma,
Chromatography,
Citrus sinensis,
Orange juice,
Rutaceae,
Spectrometry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).