Obtencion de proteinas del lactosuero por desnaturalizacion



Document title: Obtencion de proteinas del lactosuero por desnaturalizacion
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040880
ISSN: 0258-6002
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Lab Tecnol Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 111-118
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Química industrial,
Desnaturalización,
Electrólisis,
Proteínas,
Queso,
Suero,
Tratamiento térmico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Cheese,
Denaturation,
Electrolysis,
Proteins,
Thermic treatment,
Whey
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).