Determinacao dos valores de composicao quimica e de digestibilidade de alguns ingredientes nacionais para suinos



Document title: Determinacao dos valores de composicao quimica e de digestibilidade de alguns ingredientes nacionais para suinos
Journal: Revista da Sociedade Brasileira de Zootecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000059079
ISSN: 0100-4859
Authors: 1


Institutions: 1Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuaria, Centro Nacional de Pesquisa de Suinos e Aves, Concordia, Santa Catarina. Brasil
Year:
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 337-356
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Nutrición animal,
Porcinos,
Química analítica,
Cerdos,
Dietas,
Digestibilidad,
Análisis químico
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Animal nutrition,
Swine,
Analytical chemistry,
Chemical analysis,
Diets,
Digestibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).