Niveles de acido benzoico en algunos alimentos consumidos en cuba



Document title: Niveles de acido benzoico en algunos alimentos consumidos en cuba
Journal: Revista cubana de higiene y epidemiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000083869
ISSN: 0253-1751
Authors: 1




Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 25
Number: 1
Pages: 119-127
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Salud pública,
Cuba,
Acido benzoico,
Alimentos,
Higiene,
Epidemiología
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Public health,
Cuba,
Benzoic acid,
Foods,
Hygiene,
Epidemiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).