Efecto de la inclusion de niveles de harina de maiz en la fermentacion de la cana de azucar



Document title: Efecto de la inclusion de niveles de harina de maiz en la fermentacion de la cana de azucar
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000017983
ISSN: 0034-7485
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Superior de Ciencias Agropecuarias, Instituto de Ciencia Animal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Nov
Volumen: 28
Number: 3
Pages: 319-325
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Gramíneas,
Nutrición animal,
Caña de azúcar,
Harina de maíz,
Alimentación,
Fermentación
Keyword: Agricultural sciences,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Gramineae,
Animal nutrition,
Feeding,
Sugar cane,
Corn flour,
Fermentation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).