Calidad bacteriológica de los productos elaborados en las fábricas de pasteles de la región metropolitana



Document title: Calidad bacteriológica de los productos elaborados en las fábricas de pasteles de la región metropolitana
Journal: Revista chilena de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000143908
ISSN: 0716-1549
Authors:
Year:
Season: Ago
Volumen: 24
Number: 2
Pages: 133-139
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Microbiología,
Pasteles,
Bacterias,
Contaminación,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Microbiology,
Cakes,
Bacteria,
Foods,
Contamination
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).