Valores descriptivos de los componentes del estiercol de vaca y su uso en dietas para aves



Document title: Valores descriptivos de los componentes del estiercol de vaca y su uso en dietas para aves
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000071096
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Zootecnia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Sep-Dic
Number: 13-14
Pages: 67-74
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Zootecnia,
Aves,
Componentes,
Dietas,
Estiércol
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Compounds,
Diets,
Manure,
Birds
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).