Estudios sobre la caracterizacion del queso chapingo y transformaciones que sufren las proteinas a traves del proceso de maduracion



Document title: Estudios sobre la caracterizacion del queso chapingo y transformaciones que sufren las proteinas a traves del proceso de maduracion
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000071133
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Dep Industrias Agricolas, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Jul-Ago
Number: 18
Pages: 17-20
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Chapingo,
Maduración,
México,
Proteínas,
Queso,
Transformación
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Chapingo,
Cheese,
Maturation,
Mexico,
Proteins,
Transformation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).