Nitratos en el extracto celular de peciolos y tallo de tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot.) y su relación con el rendimiento



Document title: Nitratos en el extracto celular de peciolos y tallo de tomate de cáscara (Physalis ixocarpa Brot.) y su relación con el rendimiento
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000175691
ISSN: 1027-152X
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Especialidad en Edafología, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 33-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Fenología,
Physalis ixocarpa,
Tomate de cáscara,
Rendimiento
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Vegetables,
Phenology,
Physalis ixocarpa,
Husk tomato,
Yield
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).