Guía de inocuidad alimentaria y sus implicaciones para la producción y distribución del aguacate "Hass" mexicano



Document title: Guía de inocuidad alimentaria y sus implicaciones para la producción y distribución del aguacate "Hass" mexicano
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000185053
ISSN: 1027-152X
Authors: 1
Institutions: 1Secretaría de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural, Integración de Servicios Financieros, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 58
Pages: 375-387
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Economía
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Economía agrícola,
Aguacate,
Persea americana,
Producción,
Exportaciones,
Distribución,
Calidad,
Hass,
México
Keyword: Agricultural sciences,
Economics,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Agricultural economics,
Avocado,
Persea americana,
Production,
Exports,
Distribution,
Hass,
Quality,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).