Evaluación de la calidad del jugo de maracuyá (Passiflora edulis) durante el crecimiento del fruto



Document title: Evaluación de la calidad del jugo de maracuyá (Passiflora edulis) durante el crecimiento del fruto
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000177338
ISSN: 1027-152X
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
Year:
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 95-101
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Frutales,
Fisiología vegetal,
Passiflora edulis,
Maracuyá,
Calidad del fruto
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Fruit trees,
Plant physiology,
Passiflora edulis,
Passion fruit,
Fruit quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).