Efecto del potasio sobre la conductancia estomática y contenido de clorofila en amaranto (Amaranthus hypochondriacus L.)



Document title: Efecto del potasio sobre la conductancia estomática y contenido de clorofila en amaranto (Amaranthus hypochondriacus L.)
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000177100
ISSN: 1027-152X
Authors: 1



Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Naturales, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1
Pages: 19-22
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Biología celular,
Fisiología vegetal,
Clorofila,
Amaranto,
Amaranthus hypochondriacus,
Potasio
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Cell biology,
Plant physiology,
Chlorophyll,
Amaranth,
Amaranthus hypochondriacus,
Potassium
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).