Capacidad de reventado del grano de amaranto (Amaranthus hypochondriacus L.) producido en dos ambientes de temporal



Document title: Capacidad de reventado del grano de amaranto (Amaranthus hypochondriacus L.) producido en dos ambientes de temporal
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000142327
ISSN: 1027-152X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 63-66
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Biología,
Agrociencias
Keyword: Fisiología vegetal,
Fitotecnia,
Amaranto,
Calidad,
Fenología,
Amaranthus hypochondriacus
Keyword: Biology,
Agricultural sciences,
Plant physiology,
Crop husbandry,
Amaranth,
Quality,
Phenology,
Amaranthus hypochondriacus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).